Hahariringan

<¤ Play On ¤ RYA FITRIA <> BOGOH KASAHA ACI JESSICA <> KUTEUNTEINGANEN ACI JESSICA <-> TEU BISA AYA GANTINA Cipt. Kikiludi ACI JESSICA <-> BEGER MINDOCipt. Doddy Ronald ACI JESSICA - KEUN WAE Cipt. Indra Budiman ACI JESSICA <-> KUNAON ANJEUN TEGA ACI JESSICA <-> GALINDENG SALIRA Cipt. Aceng Yudha ACI JESSICA <- >LAYUNG BEUREUM Cipt. Aceng Yudha

Senin, 09 Januari 2012

Kota kembang

Salian katelahna Bandung Kota Kembang,nu baheula kota paling asri ku rupa rupa tatangkalan jeung kekembangan,bandung oge dipiwanoh ku sebutan kota Paris Van Java atanapi paris na jawa kuring teu apal alesan/sajarahna bandung disebut paris van java mungkin wae dilantarankeun mojang mojangna anu katelah garelis tur lenjang oge modis.
Kawasan Bandung teh dilingkup ku gunung sabudereunnana dilingkung ku gunung diantarana gunung nu tos kawentar nyaeta gunung gurangrang jeung Tangkuban parahu.Gunung Tangkuban parahu ieu aya patula patatali sareng lagenda sangkuriang.