Hahariringan

<¤ Play On ¤ RYA FITRIA <> BOGOH KASAHA ACI JESSICA <> KUTEUNTEINGANEN ACI JESSICA <-> TEU BISA AYA GANTINA Cipt. Kikiludi ACI JESSICA <-> BEGER MINDOCipt. Doddy Ronald ACI JESSICA - KEUN WAE Cipt. Indra Budiman ACI JESSICA <-> KUNAON ANJEUN TEGA ACI JESSICA <-> GALINDENG SALIRA Cipt. Aceng Yudha ACI JESSICA <- >LAYUNG BEUREUM Cipt. Aceng Yudha

Senin, 09 Januari 2012

Lalampahan

Panas nu sakieu ngaberentrangna taya tempat keur ngiuhan.kesang ngprot sa awak awak kaluar ti lobang pori pori,baju ge jibrug dipake urut nyusutan kesang.kulantaran ka jurung ku pangabutuh pagawean ge terus dipilampah rek di rengsekeue nepi k tuntas kitu dina pateldanna.