Hahariringan

<¤ Play On ¤ RYA FITRIA <> BOGOH KASAHA ACI JESSICA <> KUTEUNTEINGANEN ACI JESSICA <-> TEU BISA AYA GANTINA Cipt. Kikiludi ACI JESSICA <-> BEGER MINDOCipt. Doddy Ronald ACI JESSICA - KEUN WAE Cipt. Indra Budiman ACI JESSICA <-> KUNAON ANJEUN TEGA ACI JESSICA <-> GALINDENG SALIRA Cipt. Aceng Yudha ACI JESSICA <- >LAYUNG BEUREUM Cipt. Aceng Yudha

Minggu, 08 Januari 2012

Peudalan Munggaran

Salam pangwanoh ti simkuring blog munggaran nyaeta kasundaan nu baris mintonkeun post nu ngangangge basa sunda umum nu saban poe diangge ku simkuring khusuna jeung sabudereunana.
Tah sakitu wae postingan nu ngamimitian mah.
Hatur nuhun...