Hahariringan

<¤ Play On ¤ RYA FITRIA <> BOGOH KASAHA ACI JESSICA <> KUTEUNTEINGANEN ACI JESSICA <-> TEU BISA AYA GANTINA Cipt. Kikiludi ACI JESSICA <-> BEGER MINDOCipt. Doddy Ronald ACI JESSICA - KEUN WAE Cipt. Indra Budiman ACI JESSICA <-> KUNAON ANJEUN TEGA ACI JESSICA <-> GALINDENG SALIRA Cipt. Aceng Yudha ACI JESSICA <- >LAYUNG BEUREUM Cipt. Aceng Yudha

Sabtu, 10 Maret 2012

Ulin

Kapungkur seueur pisan kaulinan tradisional keur mulang kalih saacan permainan nu ngangge parangkat tehknologi samodel ps dikenal,tapi ayena kamana atuh permainan samodel bancakan,ucing sumput,gatrik,sonlah,congklak,bekleun jeung sajabana ayena?
Sairing perkembangan zaman kaulinan kaulinan eta teh mulai kurang di arulinkeun ku barudak tapi mereun ari dipelosok pilembururan mah aya keneh nu ngaulinkeuna.

kintunan ti saluler sancang7