Hahariringan

<¤ Play On ¤ RYA FITRIA <> BOGOH KASAHA ACI JESSICA <> KUTEUNTEINGANEN ACI JESSICA <-> TEU BISA AYA GANTINA Cipt. Kikiludi ACI JESSICA <-> BEGER MINDOCipt. Doddy Ronald ACI JESSICA - KEUN WAE Cipt. Indra Budiman ACI JESSICA <-> KUNAON ANJEUN TEGA ACI JESSICA <-> GALINDENG SALIRA Cipt. Aceng Yudha ACI JESSICA <- >LAYUNG BEUREUM Cipt. Aceng Yudha

Selasa, 06 Maret 2012

Lampah Beunter

Mun ngadangu wayang golek teu jarang sok kadenge sicepot ngaheleang jiga kieu
Lampah beunteur tong diturutan ...
Beunteur nyatana lauk leutik saukuran indung leungeun biasana sok aya dileuwi,ari kadaharana sagala dicapluk sakur dahareun nu aya di sabuderana.tah kukituna lampah laku lauk Beunter teh ulah di turut teritama cara daharna nu tambarakan sagala di eblemkeun,tapi kudu diteeutan heula kumaha eta kadahareun teh?,timana asal kadahareun teh?,tarutama deui kudu dipariksa halal haramna,kitu kirang langkung pilosofina lagu eta teh.