Hahariringan

<¤ Play On ¤ RYA FITRIA <> BOGOH KASAHA ACI JESSICA <> KUTEUNTEINGANEN ACI JESSICA <-> TEU BISA AYA GANTINA Cipt. Kikiludi ACI JESSICA <-> BEGER MINDOCipt. Doddy Ronald ACI JESSICA - KEUN WAE Cipt. Indra Budiman ACI JESSICA <-> KUNAON ANJEUN TEGA ACI JESSICA <-> GALINDENG SALIRA Cipt. Aceng Yudha ACI JESSICA <- >LAYUNG BEUREUM Cipt. Aceng Yudha

Jumat, 09 Maret 2012

Mangsa

Waktos Urang sadaya Nuju marurangkalih keneh nu meujeuhna rareuseup ulin asa seueur pisan ragam kaulinan tradisional teh,disagedengeun murah meriah malihanan gratis kahontal ku sagala kaum mulai menak,bangsawan nepi kaum jelata pasti kahontal malah haratis,teu jiga kaulinan jaman kiwari rata-rata kudu ngaluarkeun modal,sabab kaulinan kiwari mah ngagunakeun tekhnologi,samodel permainan dina komputer,hp,gemeboy,gamewatch, dindong,ps,atari jeung sajabana.
Biasana game dizaman ayena mah biasa dilakonan di imah teu jiga kaulinan tradisional rata permainan lazimna sok dilakukeun dluar imah kawas ditanah lapang.
Nyambung...
Kintunan ti telepon Nokia sancang7