Hahariringan

<¤ Play On ¤ RYA FITRIA <> BOGOH KASAHA ACI JESSICA <> KUTEUNTEINGANEN ACI JESSICA <-> TEU BISA AYA GANTINA Cipt. Kikiludi ACI JESSICA <-> BEGER MINDOCipt. Doddy Ronald ACI JESSICA - KEUN WAE Cipt. Indra Budiman ACI JESSICA <-> KUNAON ANJEUN TEGA ACI JESSICA <-> GALINDENG SALIRA Cipt. Aceng Yudha ACI JESSICA <- >LAYUNG BEUREUM Cipt. Aceng Yudha

Selasa, 24 April 2012

Dewi Innez

Nyarioskeun musik dangdut saha nu teu uninga k Gitalis nyatanya juara kontes KDI 2 asal ti Garut anu diayakeun ku salah sahiji stasiun Televisi Nu kapungkur namina TPI(Televisi Pendidikan Indonesia)kiwari gentos janten MNC TV,nu ayena tos janteun angota legeslatif di senayan,tapi disagedeungeun Gita aya oge artis sejena deui nyaeta Dewi Innez.
Mojang kalihiran 7 januari 1984 mulai dikenal dibelantika musik dangdut taun 2010,kulantaran kitu anjeuna disebat artis pendatang anyar. Dewi sering ngiringan acara acara kontes dangdut nu diayakeun ku tv tv sawasta sapertos kontes dangdut indosiar oge pernah ngiringa panggung dangdut sapertos Kembali Bergoyang Antv sareng Pasar Gerebek Mnctv.
Salain ngahaleangkeun tembang dangdut ditaun 2012 mojang sunda ieu paarantos medalkeun langam sunda nu judulna Ewar Tatar .
Salian ti sibuk ngisi atawa pentas ti panggung panggung lokal khususna di bandung jeung kulantaran kasibukana seuseurna dikota bandung dewi kiwari tinggal dikota bandung,Dewi ngarambah k dunia sinetron Ftv di Sctv salah sawios sinetron nu dibintagina judulna Cinta Sabun Mandi sinetron nu diangkat dina tembang dangdut nu kantos dihaleuangkeun ku H. Jaja Miharja.
Nyarioskeun musik dangdut saha nu teu uninga k Gitalis nyatanya juara kontes KDI 2 asal ti Garut anu diayakeun ku salah sahiji stasiun Televisi Nu kapungkur namina TPI(Televisi Pendidikan Indonesia)kiwari gentos janten MNC TV,nu ayena tos janteun angota legeslatif di senayan,tapi disagedeungeun Gita aya oge artis sejena deui nyaeta Dewi Innez.
Mojang kalihiran 7 januari 1984 mulai dikenal dibelantika musik dangdut taun 2010,kulantaran kitu anjeuna disebat artis pendatang anyar.dewi sering ngiringan acara acara kontes dangdut nu diayakeun ku tv tv sawasta sapertos kontes dangdut indosiar oge pernah ngiringa panggung dangdut sapertos Kembali Bergoyang Antv sareng Pasar Gerebek Mnctv.
Salain ngahaleangkeun tembang dangdut ditaun 2012 mojang sunda ieu paarantos medalkeun langam sunda nu judulna Ewar Tatar.
Salian ti sibuk ngisi atawa pentas ti panggung panggung lokal khususna di bandung jeung kulantaran kasibukana seuseurna dikota bandung dewi kiwari tinggal dikota bandung,Dewi ngarambah k dunia sinetron Ftv di Sctv salah sawios sinetron nu dibintagina judulna Cinta Sabun Mandi sinetron nu diangkat dina tembang dangdut nu kantos dihaleuangkeun ku H. Jaja Miharja.
Nyarioskeun musik dangdut saha nu teu uninga k Gitalis nyatanya juara kontes KDI 2 asal ti Garut anu diayakeun ku salah sahiji stasiun Televisi Nu kapungkur namina TPI(Televisi Pendidikan Indonesia)kiwari gentos janten MNC TV,nu ayena tos janteun angota legeslatif di senayan,tapi disagedeungeun Gita aya oge artis sejena deui nyaeta Dewi Innez.
Mojang kalihiran 7 januari 1984 mulai dikenal dibelantika musik dangdut taun 2010,kulantaran kitu anjeuna disebat artis pendatang anyar.dewi sering ngiringan acara acara kontes dangdut nu diayakeun ku tv tv sawasta sapertos kontes dangdut indosiar oge pernah ngiringa panggung dangdut sapertos Kembali Bergoyang Antv sareng Pasar Gerebek Mnctv.
Salain ngahaleangkeun tembang dangdut ditaun 2012 mojang sunda ieu paarantos medalkeun langam sunda nu judulna Ewar Tatar.
Salian ti sibuk ngisi atawa pentas ti panggung panggung lokal khususna di bandung jeung kulantaran kasibukana seuseurna dikota bandung dewi kiwari tinggal dikota bandung,Dewi ngarambah k dunia sinetron Ftv di Sctv salah sawios sinetron nu dibintagina judulna Cinta Sabun Mandi sinetron nu diangkat dina tembang dangdut nu kantos dihaleuangkeun ku H. Jaja Miharja.