Hahariringan

<¤ Play On ¤ RYA FITRIA <> BOGOH KASAHA ACI JESSICA <> KUTEUNTEINGANEN ACI JESSICA <-> TEU BISA AYA GANTINA Cipt. Kikiludi ACI JESSICA <-> BEGER MINDOCipt. Doddy Ronald ACI JESSICA - KEUN WAE Cipt. Indra Budiman ACI JESSICA <-> KUNAON ANJEUN TEGA ACI JESSICA <-> GALINDENG SALIRA Cipt. Aceng Yudha ACI JESSICA <- >LAYUNG BEUREUM Cipt. Aceng Yudha

Rabu, 09 Mei 2012

Nyaangan

Layung nu ngagantung
nyangsang dina gumulungna
mega2.......
Tanda wanci beurang bakal
lekasan......
Beurang nu caang mabra kasilih ku
petengna peuting
Peuting nu bakal nyimbutan
jagad................
Gambaran jalan kahirupan
manusa......
Aya mangsana caang, aya mangsana
kalimpudan poek
Jaga ucap laku lampah
Ngarah salawasna hate & pikir
ca’ang

sumberna