Hahariringan

<¤ Play On ¤ RYA FITRIA <> BOGOH KASAHA ACI JESSICA <> KUTEUNTEINGANEN ACI JESSICA <-> TEU BISA AYA GANTINA Cipt. Kikiludi ACI JESSICA <-> BEGER MINDOCipt. Doddy Ronald ACI JESSICA - KEUN WAE Cipt. Indra Budiman ACI JESSICA <-> KUNAON ANJEUN TEGA ACI JESSICA <-> GALINDENG SALIRA Cipt. Aceng Yudha ACI JESSICA <- >LAYUNG BEUREUM Cipt. Aceng Yudha

Rabu, 13 Juni 2012

NgeLirik Klip Video: Darso_Dina Amparan Sajadah

NgeLirik Klip Video: Darso_Dina Amparan Sajadah: Dina amparan sajadah Abdi sumujud pasrah Diri nu lamokot ku dosa Nyanggakeun sadaya-daya Dina amparan sajadah Abdi sumujud pasrah Mund...