Hahariringan

<¤ Play On ¤ RYA FITRIA <> BOGOH KASAHA ACI JESSICA <> KUTEUNTEINGANEN ACI JESSICA <-> TEU BISA AYA GANTINA Cipt. Kikiludi ACI JESSICA <-> BEGER MINDOCipt. Doddy Ronald ACI JESSICA - KEUN WAE Cipt. Indra Budiman ACI JESSICA <-> KUNAON ANJEUN TEGA ACI JESSICA <-> GALINDENG SALIRA Cipt. Aceng Yudha ACI JESSICA <- >LAYUNG BEUREUM Cipt. Aceng Yudha

Rabu, 13 Juni 2012

NgeLirik Klip Video: Nining Meida_Mojang Priangan

NgeLirik Klip Video: Nining Meida_Mojang Priangan: Nining Meida S - Mojang priangan Angkatna ngagandeuang, Bangun taya karingrang, Nganggo sinjang dilamban, Mojang Priyangan. Umat imut ...