Hahariringan

<¤ Play On ¤ RYA FITRIA <> BOGOH KASAHA ACI JESSICA <> KUTEUNTEINGANEN ACI JESSICA <-> TEU BISA AYA GANTINA Cipt. Kikiludi ACI JESSICA <-> BEGER MINDOCipt. Doddy Ronald ACI JESSICA - KEUN WAE Cipt. Indra Budiman ACI JESSICA <-> KUNAON ANJEUN TEGA ACI JESSICA <-> GALINDENG SALIRA Cipt. Aceng Yudha ACI JESSICA <- >LAYUNG BEUREUM Cipt. Aceng Yudha

Minggu, 22 Juli 2012

NgeLirik Klip Video: Doel Sumbang - Tuturut Munding

NgeLirik Klip Video: Doel Sumbang - Tuturut Munding: Tuturut munding ( meureunan reuseup ka munding ) tuturut munding (meureun kasurupan munding ) tuturut munding ( boa boa ngelmu munding ) ...