Hahariringan

<¤ Play On ¤ RYA FITRIA <> BOGOH KASAHA ACI JESSICA <> KUTEUNTEINGANEN ACI JESSICA <-> TEU BISA AYA GANTINA Cipt. Kikiludi ACI JESSICA <-> BEGER MINDOCipt. Doddy Ronald ACI JESSICA - KEUN WAE Cipt. Indra Budiman ACI JESSICA <-> KUNAON ANJEUN TEGA ACI JESSICA <-> GALINDENG SALIRA Cipt. Aceng Yudha ACI JESSICA <- >LAYUNG BEUREUM Cipt. Aceng Yudha

Rabu, 31 Oktober 2012

Biografi Aura Kasih

Kasang tukang Ngaran lahir Sanny Aura Syahrani Lahir 23 Pebruari 1988 Alamat Jakarta , DKI Jakarta , Indonésia Jenis Musik Pop Pakasaban Aktris , penyanyi Warsih aktip 2008 - ayeuna Pausahaan rékaman Universal Music Indonésia Patali jeung Aliya Sachi Jamie Aditya Sanny Aura Syahrani (lahir di Bandung , 23 Pebruari 1988 ; umur 24 warsih) anu leuwih dipikawanoh kalayan ngaran Aura Kaasih mangrupa saurang penyanyi kabangsaan Indonésia. Karier Aura Kaasih mengawali karier minangka finalis Miss Indonésia 2007 ngawakilan propinsi Lampung. Albeum munggarana nyaeta Malaikat Penggoda anu dirilis dina warsih 2008 jeung lagu utamana anu dijudulan Mari Bercinta. Lagu ieu dipikawanoh kalayan single dance-hall. Kiwari Aura mecakan dunya akting kalayan ulin di film Asmara Dua Diana. Film ieu dirilis dina bulan Désémber warsih 2008. Di film ieu, selainberadu peran, Aura ogé ngalantunkeun soundtrack film ieu. Soundtrack film ieu diluncurkeun dina Désémber 2008 kalayan tajuk Penclut Asmara. Kahirupan pribadi Dina kahirupan asmaranya, Aura sempet digeumbar gemborkeun deukeut kalayan vokalis band Samsons , Bams Samsons. Komo manéhna dianggap minangka cukang lantaran karetakan laki-rabi Pasha ti grup Ungu. Manéhna ogé dikabarkan sempet pasalisih kalayan aktris Luna Maya alatan ngarebutkeun panyanyi Ariel , vokalis grup Peterpan , tapi dina pamustunganana kadua artis ieu néngtéréwéléng ayana pasalisihan di antara maranéhanana. Aura ogé dikabarkeun mangrupa jelema katilu cukang lantaran ancurna rumanh tangga Mike sarta Tamara. Aura dibejakeun mindeng jalan bareng Mike saméméh sapuk pirak jeung Tamara. Komo duanana disebut- sebut mindeng méakkeun wayah duaan. Diskografi *. Malaikat Penggoda (2008) *. Puncak Asmara (2009) Filmografi *. Asmara Dua Diana (2009) *. Persona Cinta Biasa (2010) Sinetron *. Dewa (sinetron) *. Cinta dan Anugerah 2 Single *. Bukan Pemain Cinta (2012) Iklan *. Kozuii Slimming Suit (2008-2011) *. Frestea Green My Body (2009) *. GIV White (2009-2010) *. Sandal Dakkari (2011) *. LG (2011)