Hahariringan

<¤ Play On ¤ RYA FITRIA <> BOGOH KASAHA ACI JESSICA <> KUTEUNTEINGANEN ACI JESSICA <-> TEU BISA AYA GANTINA Cipt. Kikiludi ACI JESSICA <-> BEGER MINDOCipt. Doddy Ronald ACI JESSICA - KEUN WAE Cipt. Indra Budiman ACI JESSICA <-> KUNAON ANJEUN TEGA ACI JESSICA <-> GALINDENG SALIRA Cipt. Aceng Yudha ACI JESSICA <- >LAYUNG BEUREUM Cipt. Aceng Yudha

Rabu, 31 Oktober 2012

E-ktp di Cimahi Tengah

Pembagian kartu tanda nu nyicingan éléktronik (e-ktp) di Dayeuh Cimahi leumpang lamban alatan kudu ngalakonan pencocokan sidik ramo. Balukarna, kawas sabot ngalakonan perekaman, wajib KTP kudu balik mengantre dina waktu nyokot e-ktp bogana. Penumpukan warga ogé kasampak di kantor kacamatan alatan wajib KTP anu baris nyokot e-ktp kudu berbaur kalayan antrean perekaman. Kapala Dines Kependudukan sarta Pencatatan Sipil (Disdukcapil) Dayeuh Cimahi, Huzen Rachmadi, M.Kes. ngaku kelambanan pembagian e-ktp éta. Sajaba alatan aya aya keharusan pencocokan sidik ramo, parabot anu kawates jadi cukang lantaran kelambanan pembagian e-ktp. (30-gb.offsetwidth).tostring() + "px"; Dumasar pangimeutan "GM", antrean warga kasampak di kantor kacamatan. Huzen ngungkabkeun, ti 245.000 e-ktp anu geus dicitak, kakara terdistribusikan saloba 11.847 lembar. Padahal, terusna, seserahan e- KTP di tilu kacamatan, nyaéta Cimahi Kalér, Cimahi Tengah sarta Cimahi Kidul geus lumangsung saprak 15 Oktober 2012 tuluy. "Alhamdulillah, e-ktp di Dayeuh Cimahi anu geus tercetak 245.000 atawa kira-kira 70 persén ti 308.000 wajib KTP anu datana geus direkam. Tapi dina seserahanana ka warga, condong lamban. Ieu alatan aya SOP-NYA sarta ogé pakakas tes sidik ramo anu kawates," ceuk Huzen di kantor Pemkot Cimahi, Salasa (30/10). Diaku Huzen, launna pembagian e-ktp, alatan keterbatasan pakakas tes sidik ramo. Sajaba ti éta, cenah, pihakna henteu boga daptar warga anu e- KTP-NYA geus jadi. Hal éta, cenah, nyieun pembagian kurang efektif alatan kabéh warga milu mengantre, boh anu geus réngsé boh anu tacan. Alatan éta, cenah, cacak pembagian diatur pér kalurahan, antrean baris tetep lumangsung. Dijelaskeunana, luyu SOP, saméméh narima e-ktp bogana, warga leuwih tiheula kudu mencocokan sidik ramona dina hiji pakakas anu geus disadiakeun. Lamun data anu aya dina e-ktp kawas ngaran anu tercantum, kecap Huzen, éta hartina geus luyu sarta e-ktp bisa dicokot. Sabalikna, tuluy Huzen, lamun henteu cocog, dina pakakas kasebut baris aya katerangan yén pencocokan data henteu junun. Lamun éta lumangsung, cenah, data dina e-ktp warga bersangkutan kudu dibenerkeun. Tapi, cenahna, sajauh ieu tacan aya laporan e-ktp anu geus tercetak henteu luyu jeung data nu bogana. Pikeun ngagancangan pembagian, Huzen ngomong, Disdukcapil geus nambahan hiji pakakas pencocokan sidik ramo. Ku kituna unggal kacamatan boga dua pakakas pencocok sidik ramo. Huzen nambahan, usaha séjén anu dipigawé Disdukcapil nyaéta kalayan ngusulkeun permohonan daptar warga anu e-ktp-nya geus tercetak ka Kementerian Jero nagara (Kemendagri). Tapi, cenah, nepi ka ayeuna tacan aya jawaban. (B.35)**http://www.klik-galamedia.com/distribusi-