Hahariringan

<¤ Play On ¤ RYA FITRIA <> BOGOH KASAHA ACI JESSICA <> KUTEUNTEINGANEN ACI JESSICA <-> TEU BISA AYA GANTINA Cipt. Kikiludi ACI JESSICA <-> BEGER MINDOCipt. Doddy Ronald ACI JESSICA - KEUN WAE Cipt. Indra Budiman ACI JESSICA <-> KUNAON ANJEUN TEGA ACI JESSICA <-> GALINDENG SALIRA Cipt. Aceng Yudha ACI JESSICA <- >LAYUNG BEUREUM Cipt. Aceng Yudha

Selasa, 30 Oktober 2012

Coba Cara Ieu Pikeun Ngubaran Nyeri Geunggeurongan/Tikoro

»Keukemu Ku Cai Uyah« Sawatara panalungtikan némbongkeun yén gugurah jeung cai haneut sarta ngandung garam bisa ngurangan pembengkakan sakaligus ngaluruhkeun kanlendir di genggerong. Cara nyieunana simpel bet, cukup larutkeun uyah satengah séndok téh ka dina sacangkir cai haneut. Pigawé nepi ka anjeun ngarasa leuwih alus. »Ngenyot Permen anu Ngandung Menthol atawa Eucalyptus« Permen-permen lozenges anu ngandung menthol atawa eucalyptus cukup efektif melegakan genggerong anu gering, sumawona ngan saukur ateul. Memang henteu bener-bener nyageurkeun, tapi sahenteuna pikeun samentara wayah bisa ngurangan gajala anu pohara ngaréwong sarta anjeun henteu kasiksa teuing. »Nginum Ci Téh Haneut« Kandungan antioksidan anu aya di daun téh, boh téh héjo, téh hideung boh téh dawam, bisa nguatkeun sistem partahanan awak ku kituna pohara mantuan meredakan infeksi. Pikeun meunangkeun éfék maksimal, tambah setengah sendok madu anu ogé boga sipat antiseptik. »Sup Kotok« Ampir sarua kawas gugurah cai garam, kuah sup ogé ngandung garam anu boga sipat ngalegakeun. Kaleuwihanana nyaéta kuah sup bisa langsung sakaligus minangka suplai nutrisi. Nyeri genggerong biasana dibiruyungan nyeri pikeun nelen kadaharan mundel, ku kituna sup baris pohara mantuan ngajaga asupan nutrisi. »Capek Marsmallows« Urang memang teu mahi wawuh kalayan kalayan marsmallow. Sajaba hésé dipibanda alatan lain produk pituin nagara urang. Tapi lain hartosna euweuh di pasaran. Sabenerna anu dipaké minangka pelega genggerong nyaéta geutah pepelakan marshmallow (Althaea officinalis), lain marshmallow jieunan anu dipikawanoh ayeuna. Tapi tekstur lembut dina marshmallow jieunan diyakini ogé bisa méré éfék sarupa dengangetah marshmallow, cacak tacan loba bukti ilmiah anu ngarojongna. »Istirahat« Yup...bener. Reureuh. Manéh bisa relaksasi kalayan reureuh anu cukup. Jeung kitu anjeun bisa nenangkuen diri nepi ka gering genggerongna leungit sorangan tanpa ubar. Moga Méré mangpaat.