Hahariringan

<¤ Play On ¤ RYA FITRIA <> BOGOH KASAHA ACI JESSICA <> KUTEUNTEINGANEN ACI JESSICA <-> TEU BISA AYA GANTINA Cipt. Kikiludi ACI JESSICA <-> BEGER MINDOCipt. Doddy Ronald ACI JESSICA - KEUN WAE Cipt. Indra Budiman ACI JESSICA <-> KUNAON ANJEUN TEGA ACI JESSICA <-> GALINDENG SALIRA Cipt. Aceng Yudha ACI JESSICA <- >LAYUNG BEUREUM Cipt. Aceng Yudha

Jumat, 09 November 2012

Apal Teu?

Apal Teu Manéh ? Yén Airport anu pangriweuhna di dunya nyaéta Hartsfield-jackson Atlanta International Airport di Atlanta, Georgia, USA, sedengkeun Airport anu pangbadagna nyaéta King Khalid International Airport in Riyadh, Saudi Arabia kalayan lega 81 square miles - wewengkon anu leuwih lega ti lolobana dayeuh Nyaho teu manéh ? Alfred Benhard Nobel nyieun nobel prize pikeun nebus dosana alatan geus nyieun salah sahiji pamanggihna nyaéta dinamit ( anu saméméhna diciptakeun eukeur nyieun guha) disalahgunakuen ku jelema pikeun gawéna kariminal kaasup perang dunya Apal teu manéh yén kaméja kakara dipikawanoh kalayan deretan kancing di harigu kira-kira abad ke-18. Baheula kaméja anu dipaké kalayan muka kaméja ngaliwatan sirah . Dina thn 1871, brown, davis & co. maténkeun kaméja kalayan deretan kancing di harigu . saprak waktu éta kaméja jadi pakean formal. Apal teu manéh ? Amérika Sarikat nyaéta nagara anu panglobana /sering ngaganti desain bendéra nasionalna . Saprak merdika Amérika Sarikat geus ngaganti desain bendérana saloba 26 kali , pamungkas dipigawé dina 4 Juli 1960.