Hahariringan

<¤ Play On ¤ RYA FITRIA <> BOGOH KASAHA ACI JESSICA <> KUTEUNTEINGANEN ACI JESSICA <-> TEU BISA AYA GANTINA Cipt. Kikiludi ACI JESSICA <-> BEGER MINDOCipt. Doddy Ronald ACI JESSICA - KEUN WAE Cipt. Indra Budiman ACI JESSICA <-> KUNAON ANJEUN TEGA ACI JESSICA <-> GALINDENG SALIRA Cipt. Aceng Yudha ACI JESSICA <- >LAYUNG BEUREUM Cipt. Aceng Yudha

Jumat, 02 November 2012

Biograpi Grup Band Queen

Personil Queen: John Deacon , Freddie Mercury (vocalis), Brian May (foreground), Roger Taylor (drum) Informasi kasang tukang Asal London , Inggris , Inggris Raya Genre Batu Aktip warsih 1971- ayeuna Label Capitol, Parlophone, EMI, Hollywood, Pulo , Elektra Associated Smile Action, Cross, Ratu + Paul Rodgers, Adam Lambert Queenonline.com Loka Anggota Brian May Roger Taylor Past anggota Freddie Mercury John Deacon Queen nyaéta band rock Inggris anu dijieun di London dina warsih 1971, awalna diwangun ofthe ahir Freddie Mercury (vokal, piano), Brian May ( gitar , vokal), John Deacon ( gitar bass), sarta Roger Taylor (drum, vokal). Workswere ratu mimiti dipangaruhan ku progressive rock, tapi band sacara bertahap ngalalana ka karya anu leuwih konvensional sarta radio-friendly, ngagabungkeun gaya anu leuwih rupa-rupa sarta inovatif dina musik maranéhanana . Saméméh ngagabung jeung Ratu , Brian May sarta Roger Taylor geus ulin togetherin hiji band ngaranna Senyum kalayan bassist Tim Staffell. Freddie Mercury ( saterusna dipikawanoh minangka Farrokh / Freddie Bulsara) nyaéta saurang penggemar Smile, sarta nyorong maranéhanana pikeun bereksperimen kalayan tahap anu leuwih rumit sarta téknik rékaman sanggeus Staffell'sdeparture dina warsih 1970. Mercury sorangan ngagabung kalayan band teu lila saterusna , ngarobah ngaran band pikeun "Queen", sarta mengadopsi stagename akrab na . John Deacon direkrut saméméh ngarékam debut albeum maranéhanana (1973). Queen ngarasakeun kesuksesan inthe Inggris kalayan debut maranéhanana sarta tindak-lanjut, Queen II (1974), tapi éta rilis Sheer Heart Attack (1974) sarta A Night at the Opera (1975) anu nampa keberhasilan band internasional . Anu pamungkas mintonkeun "Bohemian Rhapsody", anu cicing di nomer hiji di UK Singles Chart salila salapan minggu ,memetakan di nomer hiji di wewengkon séjén sawatara , sarta méré band kahiji maranéhanana luhur sapuluh hit di US Billboard Hot 100. 1.977 albeum maranéhanana , News of the World, ngeusi dua lagu kabangsaan rock anu pang dipikawanoh , "Rock wewill You" sarta "We Are the Champions". Dina mimiti 1980-an, Queenwere salah sahiji band rock pangbadagna di dunya stadion , sarta kinerja maranéhanana di Live Aid warsih 1985 dianggap minangka salah sahiji anu pangbadagna dina sajarah musik rock. Dina warsih 1991, Mercury maot alatan bronkopneumonia, komplikasi AIDS, sarta Deacon pangsiun dina warsih 1997. Saprak harita , May sarta Taylor geus infrequentlyperformed babarengan , kaasup kolaborasi jeung Paul Rodgers kalayan ngaran Queen + Paul Rodgers anu lekasan dina Méi 2009. Band ieu geus merilis total 18 nomer hiji albeum , 18 single nomer hiji , sarta 10 nomer hiji DVD. Perkiraan penjualan albeum maranéhanana generallyrange 150,000,000-300.000.000 albeum , nyieun maranéhanana salah sahiji terlaris di dunya seniman musik . Theyreceived hiji Awardfrom Lifetime Achievement Industri Phonographic Inggris dina warsih 1990, sarta dilantik ka Rock and Roll Hall of Fame dina warsih 2001.