Hahariringan

<¤ Play On ¤ RYA FITRIA <> BOGOH KASAHA ACI JESSICA <> KUTEUNTEINGANEN ACI JESSICA <-> TEU BISA AYA GANTINA Cipt. Kikiludi ACI JESSICA <-> BEGER MINDOCipt. Doddy Ronald ACI JESSICA - KEUN WAE Cipt. Indra Budiman ACI JESSICA <-> KUNAON ANJEUN TEGA ACI JESSICA <-> GALINDENG SALIRA Cipt. Aceng Yudha ACI JESSICA <- >LAYUNG BEUREUM Cipt. Aceng Yudha

Sabtu, 03 November 2012

Butir Ayat

(Inspirasi ti QS. Al An’Am: 160) “Sing saha mawa amal anu alus, mangka pikeunana (pahala) sapuluh kali lipet amalna; sarta sing saha anu mawa gawéna jahat mangka manéhna henteu dibéré wawales ngalainkeun saimbang kalayan kajahatanna, keur maranéhanana saeutik ge henteu dikaniaya (dirugikeun).”