Hahariringan

<¤ Play On ¤ RYA FITRIA <> BOGOH KASAHA ACI JESSICA <> KUTEUNTEINGANEN ACI JESSICA <-> TEU BISA AYA GANTINA Cipt. Kikiludi ACI JESSICA <-> BEGER MINDOCipt. Doddy Ronald ACI JESSICA - KEUN WAE Cipt. Indra Budiman ACI JESSICA <-> KUNAON ANJEUN TEGA ACI JESSICA <-> GALINDENG SALIRA Cipt. Aceng Yudha ACI JESSICA <- >LAYUNG BEUREUM Cipt. Aceng Yudha

Sabtu, 03 November 2012

Butiran Ayat

Assalaamu'alaikum, Sahabat anu dimulia keun Alloh... “Ali bin Abi thalib kungsi nyebutkeun yén cobaan anu baris mecenghul di ahir jaman. Umar nanya iraha waktuna, tuluy Ali ra. némbalan lamun jelema diajar élmu lain pikeun ageman, lain pikeun diamalkeun, sarta dunya leuwih dipentingkeunn tinimbang ahérat. " =At Tarhib 1/82. Al Havidz.= Pernyataan sahabat nabi –Ali bin Lebu Thallib- ieu salaras jeung surat (Ad Dhuha: 4) “Sarta saéstuning na poé saterusna éta leuwih alus pikeun anjeun tinimbang anu ayeuna (permulaan) /dunia.”