Hahariringan

<¤ Play On ¤ RYA FITRIA <> BOGOH KASAHA ACI JESSICA <> KUTEUNTEINGANEN ACI JESSICA <-> TEU BISA AYA GANTINA Cipt. Kikiludi ACI JESSICA <-> BEGER MINDOCipt. Doddy Ronald ACI JESSICA - KEUN WAE Cipt. Indra Budiman ACI JESSICA <-> KUNAON ANJEUN TEGA ACI JESSICA <-> GALINDENG SALIRA Cipt. Aceng Yudha ACI JESSICA <- >LAYUNG BEUREUM Cipt. Aceng Yudha

Jumat, 02 November 2012

Manfaat Ceurik

Emang ceurik aya mangpaatna ?? Tah lho..! Here, i wanna little share about this. Ti asal salah sahiji buku favorit kuring -Stairway To Your Dream- ceurik éta lain hartosna cengeng asal aya takaranna, sakapeung urang perlu ceurik bet . "bagja anjeun boga cai panon " Dokter William Fray, saurang ahli biokimia ti USA, kungsi nyieun panalungtikan rada ahéng & unik ka mahasiswa-nya. Manéhna pasang pariwara di Universitas tempat manéhna mengajar yén saha waé anu daék ceurik di hareupeunana baris di béré kado ( 3$US+ tiket movie). hayang weruh naha ?? tétéla , manéhna ngan hayang nunjukén yén ceurik éta sehat ! alatan dina kaayaan urang ceurik ci panon urang éta mawa kokotor-kokotor atawa racun kaluar ti awak . That's so amazing right? Kajeun urang teu disebut cengeng alatan ceurik : -Sok weh ceurik dina waktu anu panteus! conto waktu anjeun meunang prestasi tuluy ceurik saking haru, wahh.. éta nunjukén léwih lemesna rarasaan anjeun. - ceurik dina takran wajar , ulah sampe mang poe-poe. - sabot anjeun nempo adegan matak kagagas atawa hanjelu tuluy ngaragragkeun cai panon , éta manusiawi ngaranna . - sarta sok ceuriu weh di tempat nu panteès. Tah kitu pisan . :) Sok Ceurik weh lamun kudu ceurik .. alatan urang kabéh manusa ....