Hahariringan

<¤ Play On ¤ RYA FITRIA <> BOGOH KASAHA ACI JESSICA <> KUTEUNTEINGANEN ACI JESSICA <-> TEU BISA AYA GANTINA Cipt. Kikiludi ACI JESSICA <-> BEGER MINDOCipt. Doddy Ronald ACI JESSICA - KEUN WAE Cipt. Indra Budiman ACI JESSICA <-> KUNAON ANJEUN TEGA ACI JESSICA <-> GALINDENG SALIRA Cipt. Aceng Yudha ACI JESSICA <- >LAYUNG BEUREUM Cipt. Aceng Yudha

Jumat, 02 November 2012

Munapek, Masalah?

munapék atawa dina basa arabnya munāfiqūn nyaéta jelema anu berpura-pura tapi teu ngaku dina haténa ampir sarua jiga berbohong. Munapék keur urang nyaéta "bad attitude". Tapi faktanya urang teu daék ngakukalo urang munapék . Munapék sarua waé urang teu ngaku kanyataan anu lumangsung conto jaman ayeuna loba barudak anu teu ngaku yén maranéhanana nyaéta saurang ABG Labil?. Tah lamun gue ngaku yén gue masih labil alatan gue masih tacan boga cecekelan hirup , labil alatan gue sakapeung bisa berubah-ubah luyu mood. Munapék sabenerna aya alusna ambéh urang teu keliatan awonna di hareup pasangan/orang-orang anu urang anggap penting . Tapi dina ageman sabenerna teu kaci . Tapi lamun keterusan ogé teu alus ,karena bisa ngabalukarkeun kagumantungan . Daék nepi ka iraha jadi jelema muna lamun pamustunganana éra sorangan jadina .Jadimulai ayeuna leuwih alus just be yourself, jujur leuwih alus , urang ngomong alus-alus sarua maranéhanana ngeunaan kelemahan urang naon maranéhanana ogé bakal nerima bet .danmereka ogé bakal respect ka urang lamun urang jujur ,jujur leuwih alus batan jadi beungbeurat di haté sarta pikiran ?