Hahariringan

<¤ Play On ¤ RYA FITRIA <> BOGOH KASAHA ACI JESSICA <> KUTEUNTEINGANEN ACI JESSICA <-> TEU BISA AYA GANTINA Cipt. Kikiludi ACI JESSICA <-> BEGER MINDOCipt. Doddy Ronald ACI JESSICA - KEUN WAE Cipt. Indra Budiman ACI JESSICA <-> KUNAON ANJEUN TEGA ACI JESSICA <-> GALINDENG SALIRA Cipt. Aceng Yudha ACI JESSICA <- >LAYUNG BEUREUM Cipt. Aceng Yudha

Jumat, 09 November 2012

Nyaho Teu?

Apal teu manéh ? Banténg moal nyuruduk lawon beureum matador lain alatan beureumna ,tapi alatan goyangan ti lawon kasebut . Saéstuna banténg lolong kelir . Apal teu manéh ? Dina Spiderman 2 aya adegan spiderman nahan karéta kalayan jaring laba2 na ambéh karéta kasebut henteu murag sarta junun . Naon éta ngan fiksi? Henteu ! Panalungtikan nyebutkeun yén jaring laba2 5x leuwih kuat ti waja . Apal teu manéh ? Naha titanic anu dijieun tina waja éta bisa tikerelep ngan pedah nyerempet gunung es? Dina suhu sapondok samudera atlantik ( tempat titanic tikerelep ) , waja bisa jadi sarapuh kapur Leonardo Da Vinci nyaéta saurang Ambidextrous, manéhna bisa nulis sarta nggambar dina waktu babarengan jeung kadua leungeunna