Hahariringan

<¤ Play On ¤ RYA FITRIA <> BOGOH KASAHA ACI JESSICA <> KUTEUNTEINGANEN ACI JESSICA <-> TEU BISA AYA GANTINA Cipt. Kikiludi ACI JESSICA <-> BEGER MINDOCipt. Doddy Ronald ACI JESSICA - KEUN WAE Cipt. Indra Budiman ACI JESSICA <-> KUNAON ANJEUN TEGA ACI JESSICA <-> GALINDENG SALIRA Cipt. Aceng Yudha ACI JESSICA <- >LAYUNG BEUREUM Cipt. Aceng Yudha

Sabtu, 10 November 2012

Uninga Teu Anjeun

Serangan Jantung tétéla panglobana dina isuk-isuk poé,yaeta dina dina mangsa
tekanan getih ngaronjat sarta panglobana lumangsung dina poé SENÉN ISUK-ISUK alatan STRESS kudu gawé sanggeus lekasan
minggu..! Sungut urang tétéla dina hiji poé bisa
ngahasilkeun cai acay saloba hiji (1) liter.
Percaya teu...?!

Kopi ,teh , inuman soda tétéla bisa ngabalukarkeun awak kaleungitan loba kandungan kalsium di bandingkeun jeung jelema - jelema anu jarang inum kopi ,teh atawa inuman soda
Tétéla ti hasil panalungtikan yén dahar loba teuing Protein sarta uyah bisa
ngabalukarkeun ngipisan kalsium dina tulang Ngudud bisa ngurangan massa
tulang,kagangguna system hormonal utamana Estrogen dina Wanoja ku kituna ngabalukarkeun Menopause dini Tétéla Dina isuk-isuk poé lumangsung kanaékan kadar testosteron alus dina lalaki sarta wanoja sarta kanaékan hormaon Estrogen sarta Progesteron dina Wanoja,
ku kituna éta pisan sababna naha lumangsung serangan Fajar