Hahariringan

<¤ Play On ¤ RYA FITRIA <> BOGOH KASAHA ACI JESSICA <> KUTEUNTEINGANEN ACI JESSICA <-> TEU BISA AYA GANTINA Cipt. Kikiludi ACI JESSICA <-> BEGER MINDOCipt. Doddy Ronald ACI JESSICA - KEUN WAE Cipt. Indra Budiman ACI JESSICA <-> KUNAON ANJEUN TEGA ACI JESSICA <-> GALINDENG SALIRA Cipt. Aceng Yudha ACI JESSICA <- >LAYUNG BEUREUM Cipt. Aceng Yudha

Sabtu, 10 November 2012

Weruh Teu ?

,111,111 x 111,111,111 = 12,345,678,987,654,321
* Aya 2700 basa sarta 7000 dialek di dunya. Di Afrika ditu, aya 1000 basa leuwih.
* Aya 318,979,564, 000 kamungkinan kombinasi bubuka kahiji dina catur.
* Naon persamaan rompi anti pélor, printer laser, tangga darurat sarta wiper mobil? Jawabannya: kabéh kapanggih ku awéwé!
* Arabic numerals lain asalna ti Arab, tapi diciptakeun di India.
* Astronot dilarang mengkonsumsi kacang saméméh menjelajah rohang jomantara alatan lamun piceun angin dina baju husus astronot bisa ngabahayakeun maranéhanana.
* Pikeun urang kasampak wajar waé pikeun maké payung waktu hujan. Tapi sabenerna payung henteu diciptakeun minangka panangtayungan ka hujan. Mulanya dipaké pikeun nangtayungan diri ti panas panonpoé.
* Barcelona jadi hiji-hijina tim anu berpartisipasi di kompetisi klub Éropa tanpa kungsi absen saprak usum 1955 sarta ogé sok berlaga di Primera Liga saprak kompetisi ieu dilaksanakeun 1928, babarengan Athletic Bilbao sarta Real Madrid.
* Orok lahir saban 7 detik.
* Coklat pituin (ti buah coklat anu anyar dijemur/kering) bisa maéhan anjing, narajang jantung sarta sistim sarafnya dosis: 5 ons pikeun anjing leutik / puddel
* Coklat lééh dina sungut alatan titik lelehnya nyaéta 35 derajat celcius.
* Dina basa Inggris, kecap "Dreamt" nyaéta satu2na anu berakhiran "mt".
* Dina basa inggris, kabéh ngaran benua dimimitian sarta dipungkas jeung hurup vokal anu sarua.
* Dina perang jaman baheula, jelema anu lolong kelir diperlukeun dina tim pendeteksi kamuflase di militer.
* Di kabéh casino di Las Vegas teu aya jam dinding, jam méja, dll.
* Diluhur khatulistiwa ngaliwat kira-kira 200 satelit deungeun, kaasup satelit panon-panon.
* Donal Éntog dilarang medar di Finlandia alatan Donal henteu paké calana.
* Dry Ice henteu lééh, tapi heuay.
* Ngan 3 malaékat, Gabriel, Michael sarta Lucifer anu disebut dina injil.
* Hedenophobic hartosna sieun baris kesenangan.
* India miboga Undang-undang hak pikeun sapi.
* Jumlah sambungan telepon di Amérika leuwih loba ti jumlah nu nyicinganana.
* Kacang nyaéta salah sahiji bahan pikeun nyieun dinamit.
* Kecap ZIP (kode pos) nyaéta kepanjangan ti?Zoning Improvement Plan?.
* Hitut sapi kaasup cukang lantaran utama global warming.
* Kode Telephone Internasional pikeun Antartica nyaéta 672.
* Kulup ti orok anu disunat bisa tumuwuh ti saukuran prangko jadi salega 3x lapang baskét. Hébat pan. Keajaiban ti science. Laboratorium numuwuhkeun kulit ieu pikeun ngaganti kulit korban tatu beuleum.
* Korsi listrik kapanggih ku saurang dokter huntu
* Maké headphone salila hiji jam bisa menstimulasi perkembangan bakteri dina ceuli saloba 700 kali lipet!
* Menuurt sbeauh penilitean di Cmabrigde Uinervtisy, tdaik mejnadi maslaah bgaimanaa urtaun hufur-hufur di dlaam sebauh kaat, ynag palngi pnteing adlaah leatk hruuf partema sarta terkhair éta bnaer. Siasnya dpaat brantaaken saam skelai sarta kmau maish dpaat mebmacanya tnpaa msaalah. Hal ieu kerana oatk masunia tdaik mambeca seitap huurf msaing-msaing, tatepi kaat kesuleruhan. Manejkubakn naggk?
* Ngaran pituin Donal éntog nyaéta Donald Flauntleroy Duck.
* Ngaran ti kembar gemini nyaéta Castor sarta Pullox.
* Ngaran mobil Nissan asalna ti basa jepang Ni: 2 sarta San: 3. Nissan: 23
* Nomer?172? bisa kapanggih dina duit kertas 5 dollar amérika, dina gambar semak-semak dihandap Lincoln Memorial.
* Dina poster film?Pretty Woman? Julia Robets pondok teuing pikeun bisa sajajar jeung Richard Gere. Mangka dipaké modél Shelley Michelle minangka awak Julia.
* Dina warsih 2000, Galudra Indonésia nampa pangajén minangka "the most punctual airlines" ti Bandara Schipol di Amsterdam. Dina bulan Oktober 2004, Galudra Indonésia nutupan hiji-hijina rute anu masih di pibogana ka Éropa (nyaéta Amsterdam) denga ékol rute ieu henteu nguntungkeun.
* Permen karét henteu dijual di Disney Land.
* Rata-rata 12 orok anu lahir di dunya unggal poé, dibikeun ka kolot anu salah (ketuker-tuker)
* Rata-rata hujan murag kalayan kecepatan 7 mil pér jam.
* RSVP nyaéta Respondez s?il Vous Plait anu hartina? ménta jawaban?
* Waktu urang tahan hirup sarta euweuh bahan kadaharan, sabuk kulit sarta sapatu keds nyaéta kadaharan pangalusna pikeun didahar alatan ngandung cukup giji pikeun hirup samentara.
* Kalolobaan lipstik ti merek2 kaceluk, bahan bakunya maké sisit lauk sagara.
* Saméméh 6 Méi 1954, euweuh pelari anu bisa lumpat sajauh 100m dina waktu kurang ti 4 menit. Lumpat 100m dina waktu 4 menit dianggap mustahil. Nepi ka Roger Bannister mecakan sarta memecahkan pikiran mustahil kasebut kalayan lumpat sajauh 100m dina waktu 3 menit 59 detik! Naon anu lumangsung sanggeus éta, dina warsih anu sarua, sawatara pelari séjén junun ngaliwatan benteng 100m dina mangsa kurang ti 4 menit. Warsih-warsih anu saterusna leuwih loba pelari junun memecahkan rekor 4 menit kasebut!
* Saméméh aya pesawat jet, Jetlag disebut Boatlag.
* Saméméh Masehi basa inggrisnya nyaéta B.C (Before Christ). Sanggeus Masehi nyaéta A.D (Anno Domini)
* Sebutir kismis anu digubragkeun kadina gelas ngeusi sampanye seger baris usik naék turun dina gelas.
Sabuntut Babon ngaranna?Jackie? jadi soldadu resmi dina angkatan nyekel pakarang Afrika Kidul dina Perang Dunya I.
* Ayeuna tangtu waé ampir mustahil pikeun urang pikeun ngabayangkeun hirup tanpa listrik. Tapi manusa kakara sanggup ngagunakeun listrik saprak warsih 1800.
* Salila 4000 warsih kadieunakeun, jenis sato anu dipulasara di imah éta-éta waé.
* Saban jelema di USA boga 2 kartu kredit.
* Saban raja dina kartu remi melambangkan raja-raja badag jaman baheula basa. Raja Sekop – Raja Daud, Raja Keriting – Alexander Agung, Raja Haté – Raja Charlemagne, Raja Wajik – Julius Caesar.
* Tanda?save? dina Microsoft Office programs menunjukan gambar floppy disk kalayan shutter terbalik.
* Tehnik ngocék pangalusna lain kalayan gerakan muter, tapi kalayan gerakan hurup W.
* Endog seger tikerelep dicai, endog anu kadaluarsa mengambang.
* Titik diluhur hurup i disebut?title?
* Titik beureum dina 7-Up logo asalna ti penemunya anu bermata beureum. Manéhna saurang albino.
* Topeng inohong Michael Myers di film horor?Helloween? sabenerna topeng inohong Captain Kirk (Star Trek) anu di cat bodas, alatan kurang dana.
* Triskaidekaphobia nyaéta sieun dina 13. Paraskevidekatriaph obia nyaéta ketekukan dina poé jumaah tanggal 13 (bisa lumangsung antara 1-3 kali sataun). di Italia, 17 nyaéta angka apes. di Jepang angka apes nyaéta 4.
* TYPEWRITER nyaéta kecap terpanjang anu bisa diketik dina hiji jajar tuts keyboard anjeun.
* Ucapkan "sixth sick sheik's sixth sheep's sick" sawatara kali. Engké anjeun baris mahér berbahasa Inggris!
* Pikeun medar édisi Minggu koran The New York Times, diperlukeun 63.000 tangkal. Sabab, koran beroplah 1 juta eksemplar ieu unggal édisi Minggu pohara kandel, komo abotna ngahontal ampir 1 kilogram