Hahariringan

<¤ Play On ¤ RYA FITRIA <> BOGOH KASAHA ACI JESSICA <> KUTEUNTEINGANEN ACI JESSICA <-> TEU BISA AYA GANTINA Cipt. Kikiludi ACI JESSICA <-> BEGER MINDOCipt. Doddy Ronald ACI JESSICA - KEUN WAE Cipt. Indra Budiman ACI JESSICA <-> KUNAON ANJEUN TEGA ACI JESSICA <-> GALINDENG SALIRA Cipt. Aceng Yudha ACI JESSICA <- >LAYUNG BEUREUM Cipt. Aceng Yudha

Sabtu, 10 November 2012

Weruh Teu ?

Ban pesawat hiber dirarancang sacara husus pikeun sanggup nahan beungbeurat anu beurat, méré rasa merenah dina panumpang, sarta tahan sabot pasawat usik di landasan kalayan kagancanganna anu cukup luhur.
Sabenerna, ukuran ban pasawat hiber ampir sarua jeung ukuran ban mobil. Memang ukuran ieu kasampak leutik lamun dibandingkeun jeung ukuran pasawat. Naha dipilih ban leutik, sabab ban jeung ukuran anu badag teuing ngahésékeun ban kasebut nahan torsi beurat pasawat
Ban pasawat lain ban anu mundel. Di jerona aya gas/udara kalayan tekanana anu cukup badag, kira-kira genep kali leuwih badag ti tekanan ban mobil panumpang. Tekanan sagedé ieu diperlukeun pikeun nahan beurat pesawat anu badag. Kelenturan atawa deflection (béda luhur ban saméméh sarta sageus dipasang) ban pesawat kira-kira 2 - 3 kali leuwih badag ti ban mobil.
Kelenturan anu luhur ieu nyieun penumpang pesawat leuwih merenah sabot pesawat badarat. Ban pesawat ogé diharepkeun sanggup tahan sabot pesawat usik kalayan kecepatan kira-kira 340 km/jam atawa kira-kira dua kali kecepatan maksimum mobil.