Hahariringan

<¤ Play On ¤ RYA FITRIA <> BOGOH KASAHA ACI JESSICA <> KUTEUNTEINGANEN ACI JESSICA <-> TEU BISA AYA GANTINA Cipt. Kikiludi ACI JESSICA <-> BEGER MINDOCipt. Doddy Ronald ACI JESSICA - KEUN WAE Cipt. Indra Budiman ACI JESSICA <-> KUNAON ANJEUN TEGA ACI JESSICA <-> GALINDENG SALIRA Cipt. Aceng Yudha ACI JESSICA <- >LAYUNG BEUREUM Cipt. Aceng Yudha

Sabtu, 10 November 2012

Weruh Teu?

Naha menyuntik di Bujur?
Suntikan di bujur anu dawam urang alami nyaéta suntikan otot. Alatan otot pinuh kalayan pembuluh getih, cairan ubarna gancang asup. Suntikan otot biasana dipigawé di leungeun atawa di bujur. Tapi alatan bujur mi boga loba otot, dokter atawa parawat biasana nyuntik di bujur.

Naha Vitamin C rasana haseum??
Suplemén Vitamin anu dawam urang inum pasti ogé ngandung vitaim C. Ngaran resmi vitamin C nyaéta ascorbic acid. sarta ti ngaranna, urang bisa weruh rasana haseum. Vitamin C boga sipat leeh dina cai sarta baris kaluar babarengan urine, lantaran éta leuwih alus dikonsumsi saméméh saré.

Naha Beneur baris jadi Bodo lamun mindeng teuing inum Kopi?
Lamun inum kopi sacukupna, otak baris karangsang pikeun ngalancarkeun prosés pencernaan sarta peredaran getih. Mangkana lamun nginum kopi dina waktu tunduh atawa capé, sirah baris ngaarasa hampang sarta daya konsentrasi ogé ngaronjat. Tapi alatan kopi ngalambatkeun wayah pikeun otak pikeun narima informasi anyar, urang baris ngarasa otak jadi laun.
Deui ogé, gancangna awak ngancurkeun kafein dina anak leuwih lila batan jelema dewasa. Alatan éta, leuwih alus budak leutik nyingkahanana. Nurutkeun hasil panalungtikan, lamun budak nginum kopi babarengan kola sarta cokelat, kamampanan diajarna baris mudun.