Hahariringan

<¤ Play On ¤ RYA FITRIA <> BOGOH KASAHA ACI JESSICA <> KUTEUNTEINGANEN ACI JESSICA <-> TEU BISA AYA GANTINA Cipt. Kikiludi ACI JESSICA <-> BEGER MINDOCipt. Doddy Ronald ACI JESSICA - KEUN WAE Cipt. Indra Budiman ACI JESSICA <-> KUNAON ANJEUN TEGA ACI JESSICA <-> GALINDENG SALIRA Cipt. Aceng Yudha ACI JESSICA <- >LAYUNG BEUREUM Cipt. Aceng Yudha

Sabtu, 08 Desember 2012

Bandung Wayang Heritage: Festival Apresiasi Wayang

Indonésia , Helarwayang Tujuh Poe Tujuh Peuting dina tanggal 16-22 Désémber 2012 di Gasibu, Bandung . Mimitian ti Minggu nepi ka Saptu (16-22/12/ 2012), masarakat dayeuh Bandung baris dihibur ku pintonan tradisional anu bertajuk ' Bandung Wayang Heritage' salila tujuh poé tujuh peuting di Lapang Gasibu Bandung . Kagiatan ieu dilaksanakeun ku Wahana event creative Sunda-sampaar. Acara Helarwayang baris dibuka perdana ku wayang kulit Ki Manteb Soedharsono sarta baris dipungkasi wayang golek Asep Sunandar Sunarya. Salila saminggu , Helarwayang baris dieusi 14 pendalang ti Lombok, Subang,Karawang, Cirebon, Kabupatén /Kota Bandung . Henteu ngan éta , turut memeriahkan ogé penampilan wayang talari Lombok,Subang, Karawang, kontemporer hidid ti Bogor , wayang tavip, wayang ajen, wayang keroncong, sarta wayang bodoran. Pikeun pengisi acarana sorangan , terusna , baris dieusi ogé ku Sarasvati, Karinding Attack, Sambasunda, Siliwangi Squad, The Panas Dina , sarta Saratus Persén . Sajaba ti éta aya parade dekorasi pewayangan Wayang Carnival di wewengkon Car Free Day Dago. Aya ogé pameran wayang, seminar , Wayang Award, Wayang Bazaar, sarta zero waste event. Sumber ti GLOBAL INFO