Hahariringan

<¤ Play On ¤ RYA FITRIA <> BOGOH KASAHA ACI JESSICA <> KUTEUNTEINGANEN ACI JESSICA <-> TEU BISA AYA GANTINA Cipt. Kikiludi ACI JESSICA <-> BEGER MINDOCipt. Doddy Ronald ACI JESSICA - KEUN WAE Cipt. Indra Budiman ACI JESSICA <-> KUNAON ANJEUN TEGA ACI JESSICA <-> GALINDENG SALIRA Cipt. Aceng Yudha ACI JESSICA <- >LAYUNG BEUREUM Cipt. Aceng Yudha

Selasa, 05 Februari 2013

Harta Kakayaan Cagub Miwah Cawagub Jawa Barat

BANDUNG - Komisi Pemberantasan Calikong/korupsi (KPK) nyadiaan émbaran harta kakayaan calongubernur sarta calon Wawakil Gubernur (Cawagub) Jawa Barat . Komisoner KPK, Adnan Pandu Praja, ngomong ,deklarasi anu dipigawé di Gedong Saté , Dayeuh Bandung , poé ieu , mangrupa usaha pencegahan lampah pidana calikong ngaliwatan transparansi nu ngayakeun nagara . Jumlah harta kakayaan disalabarkeun ku unggal pasangan calon . “ Minangka penguatan sistem pulitik berintegritas pikeun mengawal prosés Pilgub Jabar sangkan leumpang kalayan alus , euweuh calikong sarta money politics ,” caang Komisioner KPK, Adnan Pandu Praja, Salasa (5/2/2013). Harta kakayaan pasangan peserta pilgub mangrupa hasil verifikasi Laporan Harta Kakayaan Nu ngayakeun Nagara (LHKPN) anu dibikeun para calon dina Nopémber 2012. Tuluy , KPK mengklarifikasi sarta memverifikasinya dina Januari 2013. Katut daptar kakayaan para cagub-cawagub: Cagub nomer urut 1, Dikdik Mulyana Arief MansurRp30,564 milyar sarta USD99.683. Cawagubnya, Cecep NS Toyib, Rp1,413 milyar . Harta kakayaan Dikdik anu pangluhurna dibandingkeun cagub-cawagub séjénna . Nomer urut 2, Irianto MS Syaifuddin Rp4,6 miliar-tatang Farhanul Hakim Rp5,788 milyar . Nomer urut 3, Dede Yusuf Macan Effendi Rp11,342miliar ditambah USD29.508-Lex Laksamana Rp7,350 milyar . Nomer urut 4, Ahmad Heryawan Rp4,508 milyar ditambah USD36 ribu-deddy Mizwar Rp27,099 milyar ditambah USD35.122. Nomer urut 5, Rieke Diah Pitaloka Rp2,707 miliar-teten Masduki Rp1,468 milyar .[zzimmock.blogspot.com]