Hahariringan

<¤ Play On ¤ RYA FITRIA <> BOGOH KASAHA ACI JESSICA <> KUTEUNTEINGANEN ACI JESSICA <-> TEU BISA AYA GANTINA Cipt. Kikiludi ACI JESSICA <-> BEGER MINDOCipt. Doddy Ronald ACI JESSICA - KEUN WAE Cipt. Indra Budiman ACI JESSICA <-> KUNAON ANJEUN TEGA ACI JESSICA <-> GALINDENG SALIRA Cipt. Aceng Yudha ACI JESSICA <- >LAYUNG BEUREUM Cipt. Aceng Yudha

Minggu, 17 Februari 2013

Ines Bakal make pakean sunda di Malaman Final Mis Indonesia 2013

PEUTING final Miss Indonésia 2013, Ines Putri bakal katémbong luwes. Raksukan endah dina nuansa Sunda bakal nambih geulis panampilana di peuting penting kasebut. Mangsa pancén Miss Indonésia 2012 Ines Putri ancik ngitung poé. Peuting penclut Miss Indonésia dina Rebo, 20 Pebruari 2013 jadi poé pamungkas Ines ngagunakeun makuta Miss Indonésia. Dina kasempetan éta, Ines ogé bakal katémbong anggun. Gaun éndah rarancang Marga Alam bakal dipakena. "Gaun pikeun Miss Indonésia di peuting penclut engké témana nyaéta turunan ti gaun-gaun show kuring di Indonésia Fashion Week anu mawa tema Classic Romantic," ceuk Marga ka Okezone ngaliwatan layanan Blackberry Messenger, anyar-anyar ieu. Pikeun kelir, Marga ngomong, gaun anu dipake Ines boga warna cream beige anu ngabogaan potongan di cangkéng. Metotna, Marga ngahaja make sentuhan tradisional dina busana Ines ku kituna ngawakilan unsur Indonésia. "Pikeun Ines, bahan anu kuring paké nyaéta lace cotton strecht. Bagean harigu ngawangun beuheung Sunda sarta leungeun panjang anu mana baris nonjolkeun unsur romantik has tradisional Indonésia anu kuring kemas leuwih modern," tutupna.